Redo för yachten!

Att packa var lätt som en plätt! Idag tackade jag mig själv att jag stundtals är en shopaholic för jag hittade en massa fina plagg som jag aldrig har använt än, perfekt för resan. Tillexempel en supercool baddräkt från Calvin Klein som är zebramönstrad. Den och en solhatt på och gyllenbrun hy (vi kan låtsas) är en perfekt värkig yacht-outfit. Nu ska jag njuta över att jag vann över Nils trots att jag bara hovade ner kläderna från sommar-gardroben utan en massa listor. Blir en kopp té och ost/lemon curd-smörgåsar. �h vi åker imorgonbitti!

Bikini från Burberry, baddräkt från Calvin Klein, leopard från Gina Tricot

En massa klänningar och tunikor, sedan en solhatt och såklart solskydd spf 20 (har spf 40 till ansiktet)

 1. hello, I don´t understand any word of ypur blog, sorry I´m from Spain, but I don´t have to understand the cool of your pictures, your style and your vacation on that amazing boat, oh my god! it´s awesome and funny. The only thing I understood the amazing burberys bikini and calvin klein swimsuit, anyway have fun, great love
  best regards from Spain
  ciaoooooooooo

 2. Daniel skriver:

  Ja det är ju konstigt när man är sponsrad och får allt gratis eller säljer det i sin shop. Fejk. Jamnade här pga en skämtsida om henne om sina assistenter och allt annat. Men coolt att man kan tjäna pengar på att skriva om sin vardag. Pesonligen gör det inte min dag bätrre men klart fjortisar som lär av livet. Om tio år kommer ni att blicka tillbaka och skratat åt det hela och köpa saker som ni verkligen tycker om på riktigt.
  Ha en skön sommar alla!

 3. Jotti skriver:

  Ã?åå va underbara bikinin/simdräckter 😉

 4. Hej!
  Jag ‘r sj’lv ute och reser i europa. Var har du hittat din solhatt?
  Jag har en vit slokhatt, handlad pa HM och blir retad av mina resekompisar som anser att den ar quote out of fashion.

  prove them wrong!!

  tacksam for svar

 5. sofia skriver:

  burberryn är skitsnygg vart har du köpt den och vad kostar den :)?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..