ANNONS

Lugna midsommar

/

Nils och jag är hemma igen efter en mysig picknick med Messi och Emma i Hagaparken. Vi gjorde de bästa av situationen när man är fast i Stockholm under midsommar så vi hade en picknick med hur mycket mat som helst. Vi hade med oss medelhavs-plock och smarrig chokladtårta med jordgubbar och grädde till efterrätt.

Nu är det dags att packa och eftersom vi ska vara på en segelbåt så måste jag ha alla kläder i en bag = alltså packa väldigt lätt. Nils har skrivit listor om vad vi behöver ha med oss och jag får ångest över hur han kan vara så organiserad och så blir jag lite irriterad för jag tycker är man borta en vecka så kan man köpa det mesta på plats. Nils kommer ifrån en ordningsam, pedantisk familj och min familj hittar man efter ordet kaos i ordlistan så det är dessa pack-kvällar som sätter vårt förhållande på prov ha ha. När jag tänker efter så har vi alltid varit ovänner fram tills taxin mot arlanda kommer när vi ska iväg någonstans. Men det är de som är charmen med att resa, kaos, leta pass, springa till gate/halvt missa, sedan njuta på planet och bli vänner igen och skåla med ett glas vin, men han förstår inte riktigt det där med att kaos är romantiskt!

22
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00