Mersmak för slappa dagar

Tänk om jag vänjer mig med mina slapp-dagar nu och tappar stinget i höst? Eller är det bara tankar från en arbetsnarkoman som spökar? Jag börjar faktiskt trivas med att göra ingenting konstigt nog. Idag cyklade jag ner till Gunilla som la om min manikyr (nästa gång ska jag testa minx med metallic!), sedan träffade jag Angelica och gick och köpte en sen sushi-lunch på Ikki, den åt vi upp i solen i humlan. Därefter trampade jag hem, köpte middag på vägen och nu ska jag göra en fetaost/parma-sallad till Nils. Tänk vad coolt det hade varit om jag hade bakat en hallonpaj också, då hade han tappat hakan. Någon gång, då minsann.

Gammal klänning från H&M, ballerinas från Topshop, väska från Lofre

Sushi och Yakiniku, sushibitarna med tofu på är bäst

Ska jag beskriva Angelica med ett ord så är det klok

 1. d skriver:

  hon har ju hur mycke onaturligt skit i läpparna som helst, vilken fuling. stackars henne,kallar du henne för slang bella hahahahahahah

 2. Amanda skriver:

  Otroligt snygg outfit! Riktigt vacker klänning!
  Du är grym Bella, en stor inspirationskälla! 🙂

 3. Livet är kort, bara att njuta när tillfälle ges. =)

 4. Yasmin skriver:

  gud vad söt klänning och va fin du är! 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..