ANNONS

Mersmak för slappa dagar

/

Tänk om jag vänjer mig med mina slapp-dagar nu och tappar stinget i höst? Eller är det bara tankar från en arbetsnarkoman som spökar? Jag börjar faktiskt trivas med att göra ingenting konstigt nog. Idag cyklade jag ner till Gunilla som la om min manikyr (nästa gång ska jag testa minx med metallic!), sedan träffade jag Angelica och gick och köpte en sen sushi-lunch på Ikki, den åt vi upp i solen i humlan. Därefter trampade jag hem, köpte middag på vägen och nu ska jag göra en fetaost/parma-sallad till Nils. Tänk vad coolt det hade varit om jag hade bakat en hallonpaj också, då hade han tappat hakan. Någon gång, då minsann.

Gammal klänning från H&M, ballerinas från Topshop, väska från Lofre

Sushi och Yakiniku, sushibitarna med tofu på är bäst

Ska jag beskriva Angelica med ett ord så är det klok

26
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00