ANNONS

Ljusa enkla dagar

/

Hoppade i duschen, smörjde in mig i solskydd (lämnar inte hemmet utan spf 15 minst, jag blir röd som en räka!) och satte på mig en klänning. Nu ska jag till Gunilla på Naglar på Fridas och göra i ordning mina naglar, jag tror att jag skippar den franska manikyren idag och kör på korallrött. Därefter ska jag möta upp Angelica för en glass i solen och så måste jag köpa solskydd för mitt hår. I övermorgon så åker jag, Emma, Messi, Nils, Josephine och Erik till Aten för att segla i Grekland på en stor yacht en vecka .. åhh..!

Här kommer bilder från igår på mina vackra vänner:

Maria på Ciao Ciao

Min goda middag och gott amarone-vin till

Emma och Paulis

27
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00