Absolut Vodkas sommarfest

Gah vilken kul kväll vi hade igår! Jag, Paula och Maria åt middag på Ciao Ciao, vi satt på uteserveringen, åt pasta och drack vin. Vid halv elva så mötte vi upp vackra Emma och gick till Absolut Vodkas fest på Utecompagniet. Som vanligt har jag alltid kul där! Men vid halv ett snåret så gick vi fyra vidare till Sturecompagniet och sedan upp till V. Vi dansade till fötterna värkte, sedan delade Maria och jag en taxi hem.

Tack för alla komplimanger om sminkningen, efter att jag har suttit med Make Up Artisten Gabbi varje torsdagskväll inför Bella & Tyra Show så har jag lärt mig en del, ni önskade en sminkguide så jag lägger upp vilka produkter jag använder senare idag, nu ska jag ut på en promenad och köpa frukost!

Skjorta Acne, body TopShop, Skärp H&M, Shorts Levis 501

Bilder från Stureplan.se

  1. Lydia skriver:

    Alltså fan vad snygg sminkning och fan vad snygg du är!:o<3

  2. Tihi! Vad lik du är Agneta Fältskog på dessa bilder.

  3. C skriver:

    Jäklar vad snygg du är bella!

  4. hehe skriver:

    heeelt sexiig e du mammasliv , du e snygg ta åt dig mannen hehe:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..