ANNONS

Absolut Vodkas sommarfest

/

Gah vilken kul kväll vi hade igår! Jag, Paula och Maria åt middag på Ciao Ciao, vi satt på uteserveringen, åt pasta och drack vin. Vid halv elva så mötte vi upp vackra Emma och gick till Absolut Vodkas fest på Utecompagniet. Som vanligt har jag alltid kul där! Men vid halv ett snåret så gick vi fyra vidare till Sturecompagniet och sedan upp till V. Vi dansade till fötterna värkte, sedan delade Maria och jag en taxi hem.

Tack för alla komplimanger om sminkningen, efter att jag har suttit med Make Up Artisten Gabbi varje torsdagskväll inför Bella & Tyra Show så har jag lärt mig en del, ni önskade en sminkguide så jag lägger upp vilka produkter jag använder senare idag, nu ska jag ut på en promenad och köpa frukost!

Skjorta Acne, body TopShop, Skärp H&M, Shorts Levis 501

Bilder från Stureplan.se

47
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00