Sommarkväll

Vilken kväll vi hade igår! Vi samlades hela gänget vid Pampas Marina och fick flytvästar och paddlar. Nils och jag fick en kajak där vi båda två kunde sitta i, jag satt längst fram såklart. Därefter paddlade vi runt Kungsholmen, runt Stadshuset och sedan mot Långholmen där vi slog oss ner och grillade vid stranden. Nils jobbarkompis hade tagit med sig grillspett till alla med jordnötssås, kan vara det bästa jag har ätit under en picknick. Vi satt där tills solen gick ner och hade verkligen en mysig sommarkväll och sedan hoppade vi i kajakerna igen och ”spurtade” snabbast mot Pampas igen, Nils och jag var snabbast fram!

Under hela rutten runt Kungsholmen (ca en mil) så var det tjejer som stod och skrek ”Blondinbella” och vinkade, gissa om jag blev chockad! Där sitter jag i en liten kajak ute i vattnet med en massa kläder på mig och ändå känner folk igen mig. Jag vinkade tillbaks varje gång och höll på att trilla i bara för att jag ville vända på mig .. Vad gör man inte för er? ha ha. Vad gulligt av er som vinkade, jag blev helt rörd!

Nu ska jag cykla ner mot stan och luncha med en vän, sedan blir det Strandbryggan med Messi.

Tänk vad mycket jag älskar dig!

Grillar från Primus, bättre än en engångsgrill!

Tips på den perfekta picknick-maten, grillspett, jordnötssås, potatissallad, bröd med brie

På väg hem!

 1. johan skriver:

  Ã?h wow, det ser jätte mysigt ut!! Hoppas du ta med mig nästa gÃ¥ng 😉

 2. vanja skriver:

  Gud vad gott det ser ut!!

 3. Förstår att du blev ”chockad”. Det hade bara gått sex timmar sedan du tipsade dina läsare om var och när du skulle paddla förbi…

 4. Vilken härlig kväll du verkar haft!
  Gud så lik du är din kära mamma på sista bilden, 🙂 hihi.
  Kram

 5. Fanny skriver:

  åhh jag vill också paddla i en sån där kajak 😀 det verkar jätteroligt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..