ANNONS

Sommarkväll

/

Vilken kväll vi hade igår! Vi samlades hela gänget vid Pampas Marina och fick flytvästar och paddlar. Nils och jag fick en kajak där vi båda två kunde sitta i, jag satt längst fram såklart. Därefter paddlade vi runt Kungsholmen, runt Stadshuset och sedan mot Långholmen där vi slog oss ner och grillade vid stranden. Nils jobbarkompis hade tagit med sig grillspett till alla med jordnötssås, kan vara det bästa jag har ätit under en picknick. Vi satt där tills solen gick ner och hade verkligen en mysig sommarkväll och sedan hoppade vi i kajakerna igen och ”spurtade” snabbast mot Pampas igen, Nils och jag var snabbast fram!

Under hela rutten runt Kungsholmen (ca en mil) så var det tjejer som stod och skrek ”Blondinbella” och vinkade, gissa om jag blev chockad! Där sitter jag i en liten kajak ute i vattnet med en massa kläder på mig och ändå känner folk igen mig. Jag vinkade tillbaks varje gång och höll på att trilla i bara för att jag ville vända på mig .. Vad gör man inte för er? ha ha. Vad gulligt av er som vinkade, jag blev helt rörd!

Nu ska jag cykla ner mot stan och luncha med en vän, sedan blir det Strandbryggan med Messi.

Tänk vad mycket jag älskar dig!

Grillar från Primus, bättre än en engångsgrill!

Tips på den perfekta picknick-maten, grillspett, jordnötssås, potatissallad, bröd med brie

På väg hem!

57

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00