ANNONS

Städning och hämnd

/

God morgon!

Idag är det dags för mig att rensa mina garderober, det känns nästa patetiskt att ha de som en to-do men just nu har flera lådor gått sönder för att det är för tunga så det är lika bra, sedan ser jag det som ekonomiskt vettigt också eftersom jag får möjlighet att sälja en del. Till min hjälp så kommer Maria strax hit, konstigt nog så tycker hon att det är ska bli roligt!? Jag som har bävat inför det här länge. Vi har i alla fall bestämt att vi ska rensa först, sedan picknick och sola. Ikväll har Nils dragit med mig på en paddla-kajak-och-grilla-korv-kväll som hämnd för de vräkiga hotellet som jag bokade. Tänk om den välter upp och ner?!

Visst tror man att om man hade en walk in så skulle det aldrig bli kaos?

54
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00