ANNONS

Paddla kajak

/

Så nu är jag klar för kajak/kanot-paddlingen, man sitter en och en, det är väl kajak? Den här kajak-kvällen är med Nils jobbarkompisar från Fjällräven marknadsavdelning och trots att de jobbar med media så är alla sjukt vältränade och gör massa natursaker som att vandra och sånt hela tiden. Jag är inte direkt en natur-tjej men jag tänker inte låta Nils skämmas för sin tjej idag så jag ska göra mitt bästa för att inte trilla i vattnet. Vi ska i alla fall mötas i Pampas Marina och sedan paddla iväg till någon strand söder om stan och grilla ikväll, det ska verkligen bli mysigt. Vinka till mig om ni ser mig i någon kanal i stan idag, ha ha

Kläder från Pelle P, klocka från Omega. Jag har bara solpuder och mascara, så skönt!

75
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00