ANNONS

I solen med bästis

/

Maria och jag hann rensa en hel del innan vi tröttade, men en hel säck ska till tradera så fort jag hinner i all fall. Bilder på hur det blev får ni se när allt är klart (men förvänta er ingen färgordning, snarare bara ordning). Hur som helst, vi kilade förbi Marias lägenhet och lämnade Lexi, hennes chihuahua och gick förbi matbutiken och köpte lunch och våra tant-favoriter, Anthon Bergs marsipan i lyxbitarhörnan och så Svensk Damtidning (min favorit) och Hänt Extra, jag älskar att Maria är som en tant innerst inne precis som jag.

Fast när vi började prata om vår vecka i Almedalen i år kändes vi som två 16 åringar igen, om två veckor så är vi båda på plats i Visby och ska jobba, jag för Nyheter 24 med en politikerblogg och Maria för MUF 20+ .. Vi ska bo tillsammans i en lägenhet i Visby, jäklar vad roligt det ska bli! Fjärde året i rad för mig.

Nu ska jag byta om till något paddla-i-en-kajak-och-äta-korv-vänligt, vad är det?!

Ja jag är likblek, jag har inget pigment och vägar sola solarium..

Bikini, Gina Tricot, shorts Dagmar

Maria, bästis och granne

85
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00