I solen med bästis

Maria och jag hann rensa en hel del innan vi tröttade, men en hel säck ska till tradera så fort jag hinner i all fall. Bilder på hur det blev får ni se när allt är klart (men förvänta er ingen färgordning, snarare bara ordning). Hur som helst, vi kilade förbi Marias lägenhet och lämnade Lexi, hennes chihuahua och gick förbi matbutiken och köpte lunch och våra tant-favoriter, Anthon Bergs marsipan i lyxbitarhörnan och så Svensk Damtidning (min favorit) och Hänt Extra, jag älskar att Maria är som en tant innerst inne precis som jag.

Fast när vi började prata om vår vecka i Almedalen i år kändes vi som två 16 åringar igen, om två veckor så är vi båda på plats i Visby och ska jobba, jag för Nyheter 24 med en politikerblogg och Maria för MUF 20+ .. Vi ska bo tillsammans i en lägenhet i Visby, jäklar vad roligt det ska bli! Fjärde året i rad för mig.

Nu ska jag byta om till något paddla-i-en-kajak-och-äta-korv-vänligt, vad är det?!

Ja jag är likblek, jag har inget pigment och vägar sola solarium..

Bikini, Gina Tricot, shorts Dagmar

Maria, bästis och granne

 1. hei du har snygg kropp hilsen nabo i vest

 2. Släpp ut magen! 🙂 🙂 🙂

 3. Karin skriver:

  Hej Hej ! Jag och min kompis diskuterade precis bloggerskorna här i Sverige och kom fram till att vi tycker och din och Kenzas kropp är väldigt vackra! Men ville bara påpeka att det ser ut som om du drar in magen på den första bilden idetta inlägg och jag tycker inte du ska göra det för att du har en väldigt vacker och kvinnlig kropp och att du ska stå för det!
  Hoppas att du inte tar detta negativt utan att du tar till dig det positivt!

 4. tove skriver:

  Du är verkligen inte blek, hade jag blivit lika brun som du är på bilden så hade jag varit överlycklig. Jag är verkligen blek och då menar jag vit blek.. Blir så irriterad när folk klagar på att dom är bleka trots att dom igentligen inte är speciellt bleka, jag har samma bleka färg året om de enda som händer är lite fräknar i ansiktet på sommaren och jag hatar min bleka kropp och jag avundas alla som blir brun så fruktansvärt mycket, de ja ville komma fram till va i alla fall att du ska va glad över den bruna färgen du får för vissa blir inte brun för fem öre!

 5. Inte nöjd med magen? Sluta dra in den bella, du med en så fin och kurvig kropp , som du påstår att du är stolt över.. VISA DET D�, bok om självkänsla my ass.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..