ANNONS

Aldrig för mycket smör

/

Jag lagade mat! Jag vet att det inte är en stor grej för er men för mig är det. Det blev sparris med lax och keso till och så skogaholmslimpa med, bregott, västerbottens-ost på. Jag måste erkänna för er läsare att jag är en smörälskare och jag är lycklig över att Nils också är det för annars hade det blivit problem i vårt förhållande. Vi äter upp ett stort bregott-paket i veckan tillsammans. �r det sjukligt eller bara gott?

Mina fem favoriter just nu (inte tillsammans utan bara för att det gott):

1. Bregott (snälla gör ekologisk i stort paket, annars havssalt)
2. Marabou-apelsin (för en gång skull har jag tröttnat på mörk)
3. Glassbåtar med en kopp kaffe till

4. Nötnougatpralinen i Den Kungliga bröllopsasken
5. Sparris med smör

En klick bregott på sparrisen är ett måste. Nu blir det glass med hallon till efterrätt!

101
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00