Tävla om Steve Madden!

Jag skrev ju lite om skor i morse och då fick jag förfrågan om jag inte vill lotta ut ballerinas från Steve Madden från hemsidan Henry Kole! Jag tycker att skorna är superballa och blir hur snygga som helst till ett par jeans, en vit topp, pilot-brillor från Ray Ban och en stor snygg väska ..

Eller hur skulle du matcha dom? För att vara med och tävla så maila till tavling@blondinbella.se din bästa kombination, glöm inte att skriva med adress och skostorlek i mailet. Lycka till!

Henry Kole har superfina skor, dessa är ifrån Steve Madden

 1. Anonym skriver:

  Kan vi inte få veta vem som har vunnit snart?

 2. Sannah skriver:

  Jag skulle nog matcha dem ungefär som du tänkte.. Men eftersom det ändå är sommar tycker jag att det skulle vara ännu snyggare med ett par korta, snygga jeansshorts och en vit topp med någon slags knäppning. Hah, svårt att se kanske, men det finns i mitt huvud. Dessutom är ju skorna så snygga så de är nästan allt jag kan tänka på just nu 🙂

 3. skorna är så snygga så all fokus ligger på dom.. tror inte ens folk hade lagt märke till om jag hade kört naturaoutfiten (naken), för ingen hade kollat längre upp än till Steve Madden!!!! Storlek 39, TACK!!!!!

 4. Elin skriver:

  Hej Bella! Vilka underbara skor!

  När jag såg dem fick jag genast upp en bild i huvudet hur jag skulle bära dessa underbara skapelser.
  Tänk brunbrända sommar ben, tillsammans med vit kortare magtröja som slutar ungefär vid nedanför naveln och sedan ett par slitna jeans shorts där fickorna sticker ut. Ett par pilotbrillor, guldiga ringar (tar upp guld plupparna som finns på skorna men tar inte fokus från skorna), sedan en mindre svart väska och håret uppsatt i en slarvig hästsvans eller utsläppt med lite lätta strand lockar.

  En perfekt outfitt eftersom skorna i sig är väldigt eleganta och färglada så tycker jag att en vit tröja och ett par slitna jeans shorts ger en vardaglig look till skorna, som gör att jag skulle kan använda dem när som helst.

  Storlek 38, tack för din blogg!

 5. Underbara! Skulle passa mig och mina smycken perfekt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..