ANNONS

Kanske en ny kärlek

/

Det är sällan jag blir kär i plagg och accessoarer, eller jag inbillar mig det i alla fall för att inte se mig själv som en person som är beroende av shopping och vackra saker men innerst inne är jag nog det. Var inne på Asos imorse och letade efter ringar som Angelica tipsade på sin blogg om, jag har dock rätt tjocka fingrar och har svårt att veta om de passar, det är inte ens ett i-landsproblem utan ett bloggtjej-med-för-lite-riktiga-problem-i-livet-problem. Inne på sidan blev jag kär i ett par kilklackar från Jaeger, de har kostat 199 pund men sänks så jag funderar på att slå till, vad tycker ni? Jag tycker att dom är balla!

Nu ska jag till Gunilla och prata livsfrågor .. Och hinna med att fixa naglarna också..

Balla kilklackar från Jaeger (Asos.com)

50
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00