Kanske en ny kärlek

Det är sällan jag blir kär i plagg och accessoarer, eller jag inbillar mig det i alla fall för att inte se mig själv som en person som är beroende av shopping och vackra saker men innerst inne är jag nog det. Var inne på Asos imorse och letade efter ringar som Angelica tipsade på sin blogg om, jag har dock rätt tjocka fingrar och har svårt att veta om de passar, det är inte ens ett i-landsproblem utan ett bloggtjej-med-för-lite-riktiga-problem-i-livet-problem. Inne på sidan blev jag kär i ett par kilklackar från Jaeger, de har kostat 199 pund men sänks så jag funderar på att slå till, vad tycker ni? Jag tycker att dom är balla!

Nu ska jag till Gunilla och prata livsfrågor .. Och hinna med att fixa naglarna också..

Balla kilklackar från Jaeger (Asos.com)

 1. Skitsnygga. Snygg kombination med matt och blankt material.

 2. Maria skriver:

  Hejsan Bella! Måste bara säga att jag tycker att du verkligen har skaffat dig en väldigt fin stil på senaste tiden 🙂 Har följt din blogg dagligen i ca. ett år nu. Och tycker du har hjälpt mig genom stressade tider och andra jobbiga situationer.
  Tack för att du kämpar för oss unga 🙂

  MVH. Maria

 3. Sanna skriver:

  Fina:) men skulle aldrig klara att gå i dem.

 4. Sjukt snygga!
  Ã?lskar din blogg!<3
  Puss//Johanna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..