ANNONS

Jag har hittat min nya assistent

/

Jag åt precis en långlunch med min nya assistent Elin på Tures! Det här känns fantastiskt roligt men framför allt spännande. Ni kommer att få lära känna Elin mer senare. Hennes tjänst i Blondinbella AB börjar i augusti men vi kommer jobba lite ihop nu i juni i alla fall för att lära känna varandra, det är rätt komplext att förklara vad tjänsten går ut på till 100% det är enklast att bara sätta sig in i den först. Jag berättade om alla olika grejer som kommer att ske i höst, det är mycket som händer och när jag såg att det började lysa i Elins ögon lika mycket som mina när vi pratade projekt så förstod jag att det här är helt rätt tjej!

25
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00