Jag har hittat min nya assistent

Jag åt precis en långlunch med min nya assistent Elin på Tures! Det här känns fantastiskt roligt men framför allt spännande. Ni kommer att få lära känna Elin mer senare. Hennes tjänst i Blondinbella AB börjar i augusti men vi kommer jobba lite ihop nu i juni i alla fall för att lära känna varandra, det är rätt komplext att förklara vad tjänsten går ut på till 100% det är enklast att bara sätta sig in i den först. Jag berättade om alla olika grejer som kommer att ske i höst, det är mycket som händer och när jag såg att det började lysa i Elins ögon lika mycket som mina när vi pratade projekt så förstod jag att det här är helt rätt tjej!

 1. Lina skriver:

  Har/ska Emelie sluta? :O

 2. Elsa skriver:

  Taskigt att inte svara om man inte gått vidare! Dålig stil Bella, så funkar det inte!

  1. Ann skriver:

   Du, i den riktiga varlden, nar det ar ett stort anlat sokande, sa ar det oerhort vanligt att man inte far ett svar om man inte ‘gatt vidare’ som du uttrycker dig. Visst, en del foretag skickar ut mass-utskick till alla sokande, med det ar valdigt olika. Sa. Valkommen till verkligheten Elsa.

 3. nina skriver:

  så du hittade en till slut haha 😀 hoppas ni kommer funka bra ihop då:)

 4. Det låter ju helt otroligt bra! 😀

 5. Vad kul att du har hittat en tjej som du jobbar bra med! Det är väl antagligen inte särskilt lätt..? Hoppas ni kommer bra överens i framtiden också 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..