Fallskärm på fredag

Det har varit skönt att ta det lugnt den här veckan för jag ska nämligen göra detta på fredag tillsammans med Petra. Jag skulle aldrig kunna hoppa bungyjump men konstigt nog så känns fallskärmshoppning inte lika läskigt, varför är det så egentligen?! Just nu känns det bara kul, nerverna har inte riktigt förstått vad jag ska göra .. Vi ska filma när jag hoppar och visa det i Bella & Tyra Show senare. Har någon av er hoppat?

 1. Jag hoppade fallskärm första gången när jag var 15 år. uppvuxen på ett flygfält så jag har fallskärmshoppningen i blodet så att säga. förhoppningsvis hoppas jag snart själv! Världens häftigaste känsla! utan tvekan!

 2. Daniel skriver:

  Synd att jag missa dig va o hoppa lördagen efter, du är ju typ Sverige kändis ändå, skulle lätt tagit din autograf.

 3. Louise skriver:

  Ja, det var helt underbart! Bästa känslan, går inte att beskriva. Man måste göra det för att förstå 🙂 Lycka till och njuuut!!!

 4. Line skriver:

  Jag hoppade fallskärm när jag pluggade i San Diego, hade inte tänkt något särskilt över det före jag gjorde det men så pratade vi om det i skolan på en torsdag och på lördagen var vi ett gäng som hoppade. Något av det härligaste jag gjort! Längtar tills jag får chansen igen. Här är mitt blogginlägg som jag skrev direkt efter: http://mandagsbarn.blogspot.com/2008/11/att-hoppa-fallskrm.html

 5. Jag har hoppat i Australien, det var underbart..Men ett tips, håll munnen stängd.. Annars är det svårt att andas,haha..Håller med om bungy. Jag är sjukt höjdrädd, fallskärm kunde ja hoppa men aldrig bungyjump.. När man hoppar fallskärm är man så högt att man inte tänker på hur högt det är liksom,haha.. Ha en trevlig flygtur:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..