Tjejfredag

God morgon!

Vaknade av mig själv vid sex imorse, har gått runt och pysslat lite i lägenheten och plockat undan fast vår städhjälp kommer om en timma, jag har börjat komma till den nivån där jag inte vill skämmas, vuxenpoäng? (eller bara allmänt hyffs..) Ska strax cykla iväg till kontoret och köpa med mig frukost på vägen, ska jobba några timmar på kontoret idag och springa några ärenden (revisor, posta plagg från tradera etc etc), halvtrist dag men senare ikväll blir det desto roligare för jag ska ha tjejmiddag hos mig med mina vänner, som tur är ska Denise och Maria hjälpa mig med maten innan, annars hade det blivit totalt kaos …

Förresten, tack för alla komplimanger för frisyren igår, det är tack vare underbara Nadia! Hon jobbar på Bobbys salong och hon är den bästa frisören som jag någonsin haft. Jag har inte haft en enda bad hair day på flera månder tack vare henne! Tyvärr vet jag inte om hon har mycket lediga tider, kolla med salongen!

 1. e skriver:

  Nja, vuxenpoängen infaller först när du lär dig städa själv 😉 Inget ont menat.

 2. anita skriver:

  en kul tanke,kommit i den åldern du inte vill skämmas men är de inte pinsamt å skriva i bloggen att du är så dålig på att laga mat och städa?

 3. Elina skriver:

  Jag jobbar själv som hemstäderska och ser det som en bra grej för kunden själv om dem kan plocka undan innan jag kommer. Då kan jag ju ägna all tid åt att verkligen städa istället för att först behöva flytta på en massa saker.

 4. Emma skriver:

  jag brukar vara dålig på att kommentera men nu måste jag bara nämna att du var jätte söt och jätte fint sminkad på senaste bella tyra showen!! 🙂

 5. Loloo skriver:

  hej bella! ska du inte visa upp allt snyggt du köpte till lägenheten när du och din mamma var i danmark förra helgen? skulle vara kul att se .puss!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..