ANNONS

Tjejfredag

/

God morgon!

Vaknade av mig själv vid sex imorse, har gått runt och pysslat lite i lägenheten och plockat undan fast vår städhjälp kommer om en timma, jag har börjat komma till den nivån där jag inte vill skämmas, vuxenpoäng? (eller bara allmänt hyffs..) Ska strax cykla iväg till kontoret och köpa med mig frukost på vägen, ska jobba några timmar på kontoret idag och springa några ärenden (revisor, posta plagg från tradera etc etc), halvtrist dag men senare ikväll blir det desto roligare för jag ska ha tjejmiddag hos mig med mina vänner, som tur är ska Denise och Maria hjälpa mig med maten innan, annars hade det blivit totalt kaos …

Förresten, tack för alla komplimanger för frisyren igår, det är tack vare underbara Nadia! Hon jobbar på Bobbys salong och hon är den bästa frisören som jag någonsin haft. Jag har inte haft en enda bad hair day på flera månder tack vare henne! Tyvärr vet jag inte om hon har mycket lediga tider, kolla med salongen!

26
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00