Experiment: Handla

Jag hatar egentligen att handla men med Maria och Denise blev det roligare, jag gick dock runt som ett idiot i butiken medan tjejerna hade stenkoll på allt med matlistor och grejer. Jag ska ha tjejmiddag för åtta pers ikväll så jag är glad att jag får lite hjälp av mina nyblivna Lidingö-grannar (alla mina vänner flyttar hit!). Vi handlade så mycket mat och vin att vi fick ta taxi från Lidingö Centrum hem till mig, nu ska vi börja förbereda innan Josephine, Paula, Emelie, Emma och Angelica kommer vid sjutiden. Mysigt!

 1. haha 🙂
  vad gulligt! 😀

  frågestund på min blogg… ställ massa frågor ! =)
  Deadline idag klockan 13.00! ;D

 2. ida skriver:

  va mysigt bella.

  kolla snälla in min blogg om min väg bort från Anorexin. skulle bli så glad.
  kram ida

 3. Allt är kul när man är med sina vänner =)

  Hoppas att tjejmiddagen blev mysig =)

  Kram

 4. maria skriver:

  fint hååååår

 5. Petra skriver:

  Hoppas ni hade en rolig kväll! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..