Alla nyanser av beige

Nu ska jag kila från kontoret och hämta upp min post på vägen innan jag cyklar hem, hann med några timmar jobb här men det får räcka, det ska installeras en diskmaskin hos mig nu så jag ska hem och öppna sedan ska jag möta Denise och Maria för att gå och handla inför kvällen. Men det var inte det jag skulle säga, jag tänkte tipsa om ett läppstift. Jag använder mest ljusa färger på läpparna och nu har jag snöat in mig på Make Up Stores CRUST och nagellacket LYNN, när jag inte använder CRUST så gillar jag YSL:s läppstift och speciellt nummer 1, den är mer rosa/beige medan CRUST går åt orange/beige.

 1. Heini skriver:

  Hej!

  I love your blog! You are so natural and you are a healthy rolemodel for girls around the world. I just found your blog and i love it. I don’t understand swedish very well but I do get the idea almost every posting that you have writed. But i have one favor to ask so if you could write englis how you keep your hair so beautuful? You dont have to write everything in english just one post of your hair. You would make my day.

  Thanks.

  Heini

 2. Hej Bella!
  Vart kan man köpa YSL:s läppstift? 🙂
  /Rebecca

 3. Lynn skriver:

  Snyggt namn på nagellacket 😉

 4. June skriver:

  Jätteful färg. Du passar inte i den. Faktiskt. Den är alldeles för orange.

 5. Lovisa skriver:

  önskar att jag såg ut som dig 😀 hur gör du din hud så vacker?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..