ANNONS

Alla nyanser av beige

/

Nu ska jag kila från kontoret och hämta upp min post på vägen innan jag cyklar hem, hann med några timmar jobb här men det får räcka, det ska installeras en diskmaskin hos mig nu så jag ska hem och öppna sedan ska jag möta Denise och Maria för att gå och handla inför kvällen. Men det var inte det jag skulle säga, jag tänkte tipsa om ett läppstift. Jag använder mest ljusa färger på läpparna och nu har jag snöat in mig på Make Up Stores CRUST och nagellacket LYNN, när jag inte använder CRUST så gillar jag YSL:s läppstift och speciellt nummer 1, den är mer rosa/beige medan CRUST går åt orange/beige.

50
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00