ANNONS

Vilken kväll!

/

Vilken kväll det var med Bella & Tyra Show! Vackra och kloka Gynning som gäst och det amerikanska bandet Young & Divine som spelade i studion, riktigt gulliga och ödmjuka killar. Programmet kommer som vanligt upp om några timmar på vår sajt bellatyrashow.se. Fick lite frågor om vad min blus var ifrån och den kommer ifrån Bik Bok, jeansen är från Amerian Apparel. Tack Nadia för att du gjorde mitt hår så fint och tack Gabbi för att du sminkar mig pigg och fräsch fast jag egentligen är trött som en zoombie och går på reservbatterier. Nu ska jag ta en dusch, dricka en kopp mintté, bläddra lite i min vouge-tidningen och sedan sova som en stock. Kram!

87
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00