Vilken kväll!

Vilken kväll det var med Bella & Tyra Show! Vackra och kloka Gynning som gäst och det amerikanska bandet Young & Divine som spelade i studion, riktigt gulliga och ödmjuka killar. Programmet kommer som vanligt upp om några timmar på vår sajt bellatyrashow.se. Fick lite frågor om vad min blus var ifrån och den kommer ifrån Bik Bok, jeansen är från Amerian Apparel. Tack Nadia för att du gjorde mitt hår så fint och tack Gabbi för att du sminkar mig pigg och fräsch fast jag egentligen är trött som en zoombie och går på reservbatterier. Nu ska jag ta en dusch, dricka en kopp mintté, bläddra lite i min vouge-tidningen och sedan sova som en stock. Kram!

 1. frida skriver:

  Gud vad du var fin Bella, frisyr,smink och din smak för kläder har jag alltid gillat! 🙂 Ha en bra dag!

 2. Sara skriver:

  Carolina Gynning är en av mina idoler. Spännande det ska bli att se programmet. 🙂

 3. Johan skriver:

  Wow, du så riktigt snygg ut här 🙂

 4. Tilde skriver:

  Hej! Måste bara få säga att du är otroligt vacker på denna bild! Håret är helt underbart och du borde ha snedbena lite oftare, det ser helt fantastiskt ut!
  Ja, och en annan sak, ett inlägg där du skrev om att rökning är en sorts svaghet, det tycker jag också, och jag har samma åsikt om alkohol, det är onödigt att dricka bara för att alla andra gör det och för att allt ”blir mycket roligare” då man druckit, som många ungdomar idag säger. Man visar ju inte sitt riktiga jag, för man blir verkligen någon annan när man har druckit, jag talar av egen erfarenhet. Iaf, det är bara min åsikt och jag tycker du skulle kunna ta upp ämnet nångång. Anyway, du är en fantaskisk tjej och din stil är väldigt klassiskt snygg!
  Ha en fin dag!

 5. katrin skriver:

  hej, måste veta vilket läppstift du hade på den bilden ? jättefin färg!! snälla svara 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..