Kakfat blir smyckesfat

Jag har insett att smycken och armband är en passion i mitt liv och något som jag gärna samlar på men hittills har jag haft de i små lådor och jag vill ju ha de framme så att jag kan se dem! När jag var i Köpenhamn så hittade jag till butiken Lisbeth Dahl där jag köpte massor av prylar till hemmet (jag älskar deras stil och vill ha allt) och jag kom på ett rätt roligt sätt att förvara armbanden, nämligen med ett; kakfat!

Armbanden kommer från bland annat Frey Wille, Rachel Leigh, Tokyo Jane

  1. Lisa skriver:

    Ahh va fint!:D

  2. elina skriver:

    lilla vännen, det var du ju inte precis först med…

  3. Erica skriver:

    Supersnyggt! Vilken bra idé! 😀

  4. VART KOMMER DEN ROSA RINGEN IFRÃ?N!?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..