Debatt idag

I Aftonbladet idag har jag skrivit på debattsidan om att skolan måste sluta dalta med oss för att det skapar en större tröskel mellan plugg och arbetsliv, gå och köp! 

Eller läs den här http://www.aftonbladet.se/debatt/article7047132.ab

 1. Emma skriver:

  Har suttit och läst igenom dessa kommentarer.. Herregud. Varför är alla så trångsynta? Som någon klok själ skrev här ovan – man har ALLTID ett val. Man väljer om man vill bli en soffpotatis eller inte.. Det handlar inte om att samhället ska stöpa alla efter detta entreprenörstänkande, utan att man ska få åstadkomma det man är kapabel till att göra. Man får utgå från sina egna förutsättningar och jobba på sina ”brister”. Att få armbåga sig fram i livet är en del av att kunna arbeta sig uppåt, för ärligt talat.. Vem strävar efter att få krypa på bottenskiktet? Inget illa menat.

  Till alla lärare – keep on fighting! Ni behövs verkligen. Och även om man träffat på en del stolpskott så finns dessa eldsjälar som är helt fantastiska!

 2. Otroligt bra debatt-inlägg!!

 3. Jag läste din sida på Debatt i Aftonbladet idag och jag tyckte verkligen att du satte pricken över i:et! Du skriver om ungdomarnas lathet och jag håller helt med. Jag är själv ingen soffpotatis utan jag är ute och gör det jag ska: jobba! Man har alltid ett val och jag är imponerad av dig, fortsätt göra det du gör, för det gör du jävligt bra!

 4. En jätte inspirerande artilkel bella! jätte bra skrivet, en stor insprationskälla. Peppandet i det du skriver i bloggen och tidningar får mig att våga satsa på mina drömmar. Du är grym och du får oss unga tjejer att våga satsa och våga inspireras!

 5. FRIDA skriver:

  🙁 hon är inte ens rolig, hon är osmaklig! men det värsta av allt är att hon är helt seriös i det hon säger, tyvärr

  hon anser uppenbarligen inte att miljö är nån viktig fråga och hon skrattar väldigt obehagligt när programledaren frågar om hon är en arbetare…..

  men hon har det inlärt, det där traditionellt klassiska högerhögmodet. inte ens hon kan lura oss ”vanliga” om att det vore frihet och möjligheter som hon värnar om
  nej, det är marknaden som ska styra som vanligt…..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..