Om en timma!

Jag såg så sur ut på bilden som jag tog så jag fick ta en ny, ha ha. Jag trivs verkligen inte att stängd mun men ni blir ju så trött på min leende! Nåja, om en timma kör vi gång Bella & Tyra Show här på min blogg bland annat och Egoina är gäst ikväll. Ni vet väl att ni kan ställa frågor till henne under programmets gång? Ni mailar info@bellatyrashow.se. Vi ses om en timma, önska oss lycka till .. =)

Förresten, tack för alla kommentarer för väskan, vad gulliga ni är!

Kjol Noir & Blanc, body minns ej, blus Zara, armband Frey Wille, klocka Longines

  1. But unlike the predecessor, the Split Thump has a softer and less severe style and can also be worn by either sex.But if that doesn’t match your taste, you can check out the Oakley Radar Path.However, I suggest that you do a search online to find the exact pair you are looking for and to compare prices from several different shops.
    Piumini Moncler Bambini http://www.caimaresca.it/caimaresca.asp

  2. Sjukt snygg kjol! :):)

  3. Snyggt!
    Ã?lskar din blogg<3
    Puss//Johanna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..