Lycklig Bella

Jag har haft en liten hemlig grej på gång med väskmärket Apriqot som drivs av Therese nu i några månader, jag har nämligen har börjat gästdesigna hos henne och igår blev min väska klar! Här får ni se en liten liten bild på insidan av väskan och senare idag får ni se hela, den är så fin! Men först ska jag iväg på en utförsäljning med Josephine och sedan ska jag till Nadia hos Bobby och föna håret tills ikväll.

Glöm inte att spana in bloggen i eftermiddag för att se väskan!

 1. Dewie skriver:

  Nice one, where do i get this?

 2. God one!:) Hope it looks good and that sales are going well!

 3. Tycker det är lite svårt att kommetera på dina inlägg, det är sällan man känner att man har någonting att skriva … Det är synd för jag gillar att kommetera 🙁

 4. Gud vad kul! Du verkar ha så himla mycket på gång hela tiden 😀

 5. emma skriver:

  Shit vad roligt: )
  Grattis bella^^
  Väntar med spänning att få se hela 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..