Bra torsdag

Jag har haft en rolig dag idag, var på Calvin Kleins utförsäljning imorse med Josephine och shoppade snygga badkläder till bra pris (visar upp de senare) sedan så rusade jag till Bobbys salong och Nadia gjorde ordning mitt hår så fint inför ikväll då vi kör Bella & Tyra Show med Egoina som gäst. Vid halv ett hade jag lunchmöte som var hur spännande som helst, de rör sig om lite olika saker men en grejen som jag kan säga att att jag eventuellet ska jobba inom ett coolt och nytänkande affärsnätverk!

Nu är jag på kontoret och försöka göra 1000 grejer samtidigt, magen värker lite men jag ska bara beta av allting så brukar det ordna sig. Halv fem ska jag möta Tyra och gå igenom manus för ikväll. Vårt yrke ser ni en skymt av i teasern ovanför inlägget.

Jag är stolt bärare av min väska, modellen heter Sophie och ni kan förbeställa den nästa vecka på Apriqots väska, men jag bloggar om det då.

Bobby och Nadia, Nadia är den bästa frisören som jag har haft i hela mitt liv

 1. Ebru skriver:

  Nadia är en jätteduktig och snäll tjej!! vi jobbade tillsammans på bounce 🙂

 2. Marie skriver:

  Gillar ditt hårsvall och snygg röd färg Nadia hade!

 3. Lollo skriver:

  skit fin väska Bella !!! <33333

 4. Sophie skriver:

  �å snygg! Jag borde ju få en, som heter Sophie och har köpt din träningsdress från classified o allt ^^ Nä skämtåsido, du är grym. Givande att läsa din blogg, du är en inspirationskälla!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..