ANNONS

Praktik hos Bellme

/

Min nätbutik Bellme växer hela tiden och jag behöver fler medarbetare! Därför kommer jag att erbjuda två praktikplatser som kan leda till fast anställning hos mig på Bellme AB. Praktiken är på 6 månader, men kravet är att du som söker är arbetslös och inskriven som arbetssökande på Arbetsförmedlingen. Om du är under 25 år måste du har varit inskriven på Arbetsförmedlingen i minst tre månader. Praktiken startar i maj.

Du bör ha ett passionerat intresse för mode och skönhet. Då arbetet innebär mycket email/tele med införsäljning bör du vara utåtriktad och triggas av försäljningsresultat och högt tempo. Dessutom bör du tycka om att skriva  då du kommer att författa annonstexter. Lycka till! Och jag ser fram emot att jobba ihop!

Annonserna med mer info hittar du här

51

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00