Onsdag eftermiddag

Jag har suttit på mitt kontor och jobbat hela dagen med mina företag så jag blev glad när Emelie som jobbar med mig i Blondinbella AB kom upp en stund så att jag fick lite sällskap. Vi hade ett snabbmöte och gick igenom en massa grejer som är på gång, hon hade ett A4-blad fullt med grejer som jag skulle svara ja eller nej på, det handlar om plåtningar för tidingar, föreläsningar runt om i Sverige etc. Vi har redan börjat boka hösten, året känns så himla kort när man börjar bläddra i oktober-planeringen ..

Ska sitta kvar här i en timma till, sedan ska jag träffa Emelie Ohlsson för en kopp kaffe. Vid 18.00 har jag styrelsemiddag med Spotlife AB, men innan de ska jag hinna förbi och se en sak som jag har designat som ska säljas i butik om en månad .. Spännande!

Glöm inte att Emelie bloggar, behindthescenes.se

  1. Ð?аÑ? сайÑ? в опеÑ?е не оÑ?енÑ? Ñ?о коÑ?Ñ?екÑ?о показÑ?ваеÑ?ся, а Ñ?ак все оÑ?лиÑ?но! спасибки вам за Ñ?мнÑ?е мÑ?сли!

  2. Ð?ладко пиÑ?иÑ?е, молодеÑ?, а я пока Ñ?ак не могÑ?, коÑ?яво как-Ñ?о вÑ?Ñ?одиÑ? Ñ?ексÑ? из под пеÑ?а 🙂 Ð?Ñ?маÑ?, эÑ?о испÑ?авиÑ?Ñ? со вÑ?еменем.

  3. Ð?не понÑ?авился ваÑ? блог, особенно дизайн

  4. Сегодня даже опÑ?Ñ?нÑ?й поÑ?Ñ?ебиÑ?елÑ? неволÑ?но испÑ?Ñ?Ñ?ваеÑ? легкое головокÑ?Ñ?жение оÑ? обилия совÑ?еменнÑ?Ñ? Ñ?оваÑ?ов либо Ñ?слÑ?г, насÑ?олÑ?ко они Ñ?азнообÑ?азнÑ?. Ð? маÑ?еÑ?иалаÑ? сайÑ?а â?? совеÑ?Ñ? спеÑ?иалисÑ?ов, Ñ?абоÑ?аÑ?Ñ?иÑ? в сÑ?еÑ?е Ñ?оваÑ?ов и Ñ?слÑ?г, пÑ?оÑ?иÑ?айÑ?е сÑ?аÑ?Ñ?и, и пÑ?облема вÑ?боÑ?а поÑ?еÑ?яеÑ? своÑ? осÑ?Ñ?оÑ?Ñ?.

  5. оÑ?енÑ? занимаÑ?елÑ?но бÑ?ло поÑ?иÑ?аÑ?Ñ?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..