ANNONS

Härlig morgon

/

Vet ni när jag älskar min kropp som mest? När jag känner mig stark och jag pressar mig själv så att svetten rinner och jag känner att jag klarar av det jag gör, oavsett om jag är ute och springer som imorse eller kör ett tungt styrketräningspass. Att jag har en sådan cool kropp som faktiskt orkar. Jag vaknade så tidigt av mig själv idag så jag knöt skorna och gick ut i solen och sprang fem km, nu har jag världens energi! Har man mycket att göra under dagen så är mitt bästa tips att börja med en promenad ute, speciellt nu när det är sol. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan rusa till kontoret, vi hörs!

Sport-bh Hogengård, linne Adidas, byxor mitt eget märke Classified

34
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00