ANNONS

Inspelning!

/

God morgon!

Hade tänkt att svara på lite bloggfrågor nu på morgonen men jag kom verkligen inte upp ur sängen så jag snoozade en halvtimma till. Nils och jag åker förresten till min pappas landställe i Trosa över helgen (valborg) så där kan jag passa på att sova ut ännu mer.

Idag är det tisdag och det innebär att vi spelar in klipp till Bella & Tyra Show, (gå in här om ni missade förra avsnittet med Glamourama-tjejerna som gäster). Som vanligt kan jag inte berätta vad vi ska göra men veckans gäst  avslöjar jag senare idag!

Emelie har förresten jobbat med Blondinbella AB sen snart två år tillbaka och nu är hon projektkoordinaor för Bella & Tyra Show, vi är världens bästa team.. =)

Fotograf: Emelie Ohlsson, vem annars!

67
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00