Dumle ger minnen

Har tillbringat kvällen med en massa jobb framför datorn tillsammans med en påse Dumle (vann ju 2 kg på Grönan i helgen). Dumle-godis är lite minnen för mig. Första gången som jag skulle hem till Nils (jag tror att det var på vår tredje dejt, snart 2,5 år sedan) så bad han mig köpa med mig godis eftersom att vi skulle kolla på film… Att köpa godis till någon som man inte känner bra är en riktig pina eftersom folks godissmak verkligen varierat vilt, man kan verkligen totalt misslyckas. Hur som helst för att gardera mig så köper jag Dumle för att täcka choklad och kola kriterier samt en påse Gott & Blandat för att få lite blandat sött och lakrits. Jag tror att jag har gjort succé med mina val men när jag kommer dit så tittar Nils på mitt godis och säger:

– Varför är du inte som normala människor och handlar vanligt smågodis?!

Efter det har jag aldrig köpt påsgodis till honom längre.

Nils favoritgodis: Hallon/lakrits döskallen och ferraribilen

Mitt favoritgodis: Polkagris, mörka mintpraliner och mintkulor i rosa, vit och grön

Min kväll gick åt att umgås med dumle-påsen

  1. Malena skriver:

    Det var länge sen man åt Dumle!

  2. Linnea skriver:

    gott med dumle!â?¥

  3. Ã?h mintkulorna har alltid varit min favorit 😀

  4. Frida skriver:

    Nils har samma favorit godis som jag! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..