Web-tv debatt

På förmiddagen idag så medverkade jag i en debatt om ungdomsarbetslöshet på Aftonbladets web-tv. De som medverkade var alla politiker; en moderat samt två socialdemokrater. Att jag var inbjuden var för att prata om ungdomsarbetslöshet utifrån att vara ung tjej och samtidigt en entreprenörs perspektiv. Det var bland de första gångerna som jag debatterade mot politiker (första gången var i Debatt mot Maria Wetterstrand .. Lika bra att börja hårt) men jag tycker att det gick bra!

Istället för att ta upp mina åsikter här i bloggen så kommer de ut en debattartikel av mig i Aftonbladets tidning på torsdag, men gå in på aftonbladet och kolla på debatten.

På aftonbladets hemsida så kan man rösta om vem som vann debatten, jag är riktigt stolt över mina procent, de andra jobbar med de här på heltid!

 1. Jojje skriver:

  Jag tycker du skötte dig väldigt bra.

 2. marie skriver:

  det var en bra debatt, men jag tycker du borde artikulera mer när du pratar och inte prata så snabbt. ibland blir det svårt att höra vad du säger.

 3. Albin skriver:

  Underbart att se Isabella att du bidrar och ger support för Alliansen denna valrörelse som är så otroligt viktig. Du gör ett fantastiskt jobb som poängterar vikten av entreprenörerna och företagarna. Som de rödgröna tror att jobb ska trilla ner ifrån himlen är bara skrattretande. Det är människor av kött och blod som blondinbella som ger och skapar jobb!!!!!

 4. Lenkan skriver:

  Och vad får dig att tro att du är berättigad att uttala dig om ungdomsarbetslösheten? Den vet du ju uppenbarligen inte ett smack om. Ni skulle ha haft med riktiga arbetslösa ungdomar istället, för varken du eller politikerna vet hur det är.
  Och du, som i stället för att anställa arbetslösa svenska ungdomar för att sy dina kläder, du skaffar billigare arbete utomlands istället.
  Nej skäms!

 5. Ann skriver:

  Det intressanta ar att politiker (och media!!) for jamnan glommer att alla faktiskt inte kan vara hogutbildade. Alla kan inte ga pa universitet. Vill ni ha malare, svetsare, snickare som har gatt pa Sthlms eller Lunds universitet? Alla ar inte heller akademiskt lagda, och att spendera 3-5 ar och traggla sig igenom en utbildning nar man inte ar der, det ar sloseri med tid! Manga har svart att ta sig igenom gymnasiet som det ar, pga av att man inte har den typen av fokus. Man ar mer praktiskt lagd, och man lar sig genom att praktiskt lara sig ett yrke.
  Sverige tar inte langre hand om bada typerna av manniskor, utan varderar hogutbildade personer hogre med effekten att det finns ett krav pa att alla ska ga plugga pa universitet.
  Under min studenttid pluggade jag med en tjej som tyckte att alla, alla, alla skulle se till att skaffa sig hogskoleutbildning. Hon hade oerhort starka asikter angaende detta. Ironin var att hon sjalv fick underkant, gang pa gang, i tentor och uppsatser. Hon kunde inte fokusera och lara sig alls pa det sattet, trots att hon hade hjalp fran andra infor tentor. Men det rackte inte… Alla kan inte ga pa hogskola, och det ar inte negativt pa nagot vis!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..