ANNONS

Web-tv debatt

/

På förmiddagen idag så medverkade jag i en debatt om ungdomsarbetslöshet på Aftonbladets web-tv. De som medverkade var alla politiker; en moderat samt två socialdemokrater. Att jag var inbjuden var för att prata om ungdomsarbetslöshet utifrån att vara ung tjej och samtidigt en entreprenörs perspektiv. Det var bland de första gångerna som jag debatterade mot politiker (första gången var i Debatt mot Maria Wetterstrand .. Lika bra att börja hårt) men jag tycker att det gick bra!

Istället för att ta upp mina åsikter här i bloggen så kommer de ut en debattartikel av mig i Aftonbladets tidning på torsdag, men gå in på aftonbladet och kolla på debatten.

På aftonbladets hemsida så kan man rösta om vem som vann debatten, jag är riktigt stolt över mina procent, de andra jobbar med de här på heltid!

46
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00