Derma Clinic N.S

Imorse var jag som sagt hos Derma Clinic N.S och gjorde min andra behandling av perment hårborttagning med diode-laser, tänk er brasiliansk vaxning ”där nere” men borta för alltid (självklart kan man välja enbart bikinilinjen om man vill, it’s up to you). Det tar ca 3-5 gånger innan allt är borta och eftersom behandlingen har svarat snabbt på mig så kommer jag troligen vara klar innan sommaren, i höst ska jag ta bort håret under armarna också permanent, jag tror nog inte att jag kommer sakna dessa hårsäckar när jag blir äldre .. Skönt att slippa rakhyvlar och skärsår!

Det ska gå sex veckor mellan behandlingarna så det tar lite tid att genomföra men jag märkte sjukt stor skillnad efter en gång (nu skippar jag alla detaljer här för att inte bli för privat ha ha). Att ta bort håret permanent med laser känns lite grann, det sticks i huden men det går på tio minuter per gång så man klarar av det!

Här kan ni gå in och läsa mer Derma Clinic N.S

(eftersom det inte går att ta en bild själva ”projektet” blir det en tråkbild)

 1. Hej. Skulle så gärna vilja veta om detta funkade, samt om det har hållt sig fint. Vore väldigt tacksam för svar. Mvh Caroline

 2. Issa skriver:

  Hej Bella. Hur har det gått med din laserbehandling? Gör du fortfarande den? Vet att det var längesen du skrev om det.

  Jag har suttit och läst om laserbehandlingar på http://www.plastikoperationer.net/harborttagning-laser-harlaser

  Vet inte riktigt om jag vågar än, gör det jätteont? Hade nog aldrig vågat göra bikinilinken 😛

 3. Lenhud skriver:

  Välj kliniker som använder utrustning med publicerade studier! Vi på Lenhud I Malmö är en av få kliniker som har råd att investera I Candelas GentleLase som under mer än 10 år räknats som guldstandarden inom hårborttagning. Detta är en Alexandritelaser som inte skall jämföras med de mycket mindre effektiva IPL systemen på marknaden. När du vill ha permanent hårborttagning som verkligen fungerar så skall du vända dig till oss på Lenhud I Malmö. Hela ben behandlar vi på 20 minuter. En hel rygg på 15 minuter. Besök gärna vår hemsida och läs mer http://www.lenhud.nu.

 4. AnO skriver:

  Jag är besviken på dig, Bella! Jag har inte läst din blogg på flera månader och då upplevde jag att du var en positiv tjej som försökte stärka tjejers självkänsla. Idag får jag en dubbelsidig, schizofren bild av dig, där du i det ena inlägget stöttar en tjej med acne och i det andra säger att du håller på med en permanent hårtborttagning. De allra flesta tjejer i din ålder, dras med samma stickiga, kliande problem vid rakning, men de har inte en plånbok lika fet som din och kan göra permanenta hårborttagningar för femsiffrigt belopp. Att läsa sådant stärker varken din egen eller någon annans självkänsla. I och med att du tar bort ditt hår permanent visar du för oss alla att du inte känner att du duger som du är, för i så fall skulle du, för både din egen och dina läsares skull, stå upp för hur du ser ut, precis som med din acne du hade för ett tag sedan. Att du ens vågar göra reklam för sådana dyra behandlingar i din ”självkänsloblogg” är ju helt patetiskt och absurt. Skärp till dig och uppmana istället tjejer till att lite hår på kroppen inte är någonting annat än det absolut naturliga och att håret på vår kropp, inte är någonting annat än en yttre barriär som skyddar oss från smuts, skräp och annat skit. Tydligen verkar inte du, som förut ha verkat som en skärpt och reko tjej, inte varit tillräckligt smart för att inse det.

 5. Hej Bella! Jag undrar vad det är man söker hos en bra salong? Jag bor i Malmö och försöker hitta en bra salong/klinik att göra mina permanenta hårborttagningar på, men vet inte vad jag ska leta efter, om du förstår vad jag menar? Hur valde du?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..