Underbara onsdag

God morgon!

Jag ska inte vara på Berns och intervjua den amerikanska artisten förrens klockan tio idag men jag är morgonpigg som vanligt och kan lika gärna sätta mig och jobba så länge. Jag håller på med en massa saker just nu, jag har fått se mitt omslag till min bok (!) så idag ska jag få träffa pressansvarig på Bonnier och gå igenom en massa saker inför att den kommer ut i butik. Det känns verkligen helt overkligt.

Sedan ska jag förbi kontoret och kolla på prover inför en vinterjacka som jag håller på att designa för Classified, jag har blivit så otroligt kär i skisserna så jag skulle kunna tänka mig att hoppa över sommaren för att få använda den, haha. Ikväll har jag styrelsemöte för ett annat bolag jag har, Spotlife AB. Kul dag!

Kavaj från Soaked in Luxury, blus från H&M

 1. NINNIE skriver:

  Du är så fin jämt bella! 🙂

 2. lenita skriver:

  Hej Bella! Jag måste säga att Din & Tyras show är super bra! Man skrattar hela tiden eftersom det är live och det blir bäst då! Jag tycker att du måste ha uppsatt i tofs mer! Skitsnyggt på dig! Puss & Kram Lenita

 3. linda skriver:

  du ser verkligen för smal ut på dessa bilderna. är det en synvilla eller du har gått ner så här mycket? tycker att du ser fin ut i övrigt men just dessa bilderna ger inget bra intryck.

 4. Hedda skriver:

  Tycker du passar grymt bra i uppsat hår! Skitsnyggt:)

 5. Så vakker du var i dag :)!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..