ANNONS

Lunch på Grodan

/

Vilken härlig dag! I och med att jag var sjuk för några dagar sedan så skulle jag egentligen behöva åka hem och vila men just nu går jag på adrenalin för att livet är så roligt. Att ligga i sängen är det sista jag vill. Efter intervjun med Adam Lambert så lunchade Bella&Tyra Show-teamet på Grodan och planerade nästa program. Vi har ungefär en veckas planering i förväg så allt är rätt tajt, men det är de som är kul! Det är ingen stort produktionsbolag som ligger bakom programmet utan jag och Tyra bestämmer nästan allt, såsom vilka gäster, yrken och klipp vi ska ha med.

Nu sitter jag på kontoret med en massa vackra plagg omkring mig, min fina stylist Angelica har budat hit lite plagg inför imorgon till showen, blir nog en snygg blus och ett par svarta jeans. Har en timma på mig att svara på lite mail innan jag ska ta en promenad till Bonnier och prata boken, kan nog gå ut med titeln vilken dag som helst!

Sjal från Apriqot, jacka London, jeans Diesel, skor Converse, väska Monroe

Glada gänget på Grodan, Tyra och vår fotograf/producent Emil!

41
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00