Inspelningsdag

God morgon!

Ni som följer bloggen vet att vi spelar in klipp till Bella & Tyra show på tisdagar så det var riktigt tur att jag piggnade till igår kväll. Klippen som vi ska spela in idag kommer att bli sjukt roliga, Tyra och jag ska testa ett yrke som ni får veta mer om under dagen, men jag kan ge er en ledtråd att vi ska stå framför en klass på ca 25 pers och lära ut något som inte har med skolan att göra .. Efter lunch så ska vi möta bloggveteranernas drottning och spela in hennes klipp. Jag bloggar från mobilen hela dagen så ni ser vad som händer och då får ni reda på gästen och yrket. Men gissa sålänge!

Innan vi drar igång med inspelning så ska Tyra och jag plåtas för GP (Göteborgsposten) i vår studio, kul! Behöver dock en stor kaffe innan .. Vi hörs!

(förresten gå in på Bella&Tyra Show och titta på eftersnacket om du har missat det)

Nadia hos Bobby klippte mig förra veckan lite kortare, blev supernöjd!

 1. Emelie skriver:

  Hej hopp, håret blev super nice!

  Följ gärna vårt projekt som ska leda till en pinup fashion show.
  Kram Emm

 2. håret blev superfint!
  var söta och kolla på min blogg också!:)

 3. louise skriver:

  du är mkt finnare i blond än brun hårig och du har fina tänder 🙂

 4. Ida skriver:

  Du är så himla fin Bella! Diggar dig 🙂

 5. Martin skriver:

  hmmm…
  Bloggveteranernas drottning, är inte det Glamourprinsessan? Villket påminner mig om: Skall ni ha med Karolina Lassbo någon gång?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..