ANNONS

Inspelningsdag

/

God morgon!

Ni som följer bloggen vet att vi spelar in klipp till Bella & Tyra show på tisdagar så det var riktigt tur att jag piggnade till igår kväll. Klippen som vi ska spela in idag kommer att bli sjukt roliga, Tyra och jag ska testa ett yrke som ni får veta mer om under dagen, men jag kan ge er en ledtråd att vi ska stå framför en klass på ca 25 pers och lära ut något som inte har med skolan att göra .. Efter lunch så ska vi möta bloggveteranernas drottning och spela in hennes klipp. Jag bloggar från mobilen hela dagen så ni ser vad som händer och då får ni reda på gästen och yrket. Men gissa sålänge!

Innan vi drar igång med inspelning så ska Tyra och jag plåtas för GP (Göteborgsposten) i vår studio, kul! Behöver dock en stor kaffe innan .. Vi hörs!

(förresten gå in på Bella&Tyra Show och titta på eftersnacket om du har missat det)

Nadia hos Bobby klippte mig förra veckan lite kortare, blev supernöjd!

85
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00