Att hela tiden växa

Sitter och äter varma hallon med glass och jobbar lite på en intervju som Tyra och jag ska göra med en känd artist från USA som är på besök i Sverige imorgon! Sist jag intervjuade någon på engelska var när jag var i New York i höstas på Video Music Awards och jag stod på röda mattan och gav snabba frågor till bland annat Shakira, Akon, Whitney Port, Lo Bosworth, Jack Black och coola bloggaren Perez Hilton.

Jag är nästan aldrig nervös men där höll jag på att dö, helt seriöst. På ett knacklig engelskt uttal och en egen version av engelsk grammatik tog jag mig igenom frågorna i alla fall på röda matten och blev ändå otroligt bra bemött av alla superstars. Gissa om jag höll på att svimma när jag var klar MEN jag klarade det och vad vore livet om inte live utmaningar som får en att känna att man lever.

Jag  alltid skämts för min dåliga engelska och då är det typiskt mig att tvinga mig själv prata – När det är som mest press, bara för att jag ska förstå att inte hela jorden går under när man säger fel. Ni kommer säkert höra mig stamma under Bella & Tyra Show också, men så blir det ibland och ända sättet att ta sig runt det är att andas och börja på ett annat ord. Man ska ALDRIG undvika att göra något här i livet bara för att man inte är bäst på det eller gör det helt smärtfritt. Du växer som person när du grabbar tag i en rädsla och tvingar dig komma över den, känslan efteråt är det häftigaste som finns!

Jag och Jack Black spänner bicepsen – Jag har mörkt hår!

  1. riktigt sant 😀 därför jag håller på md gymnastik! där finns alltid nya utmaningar och de känns verkligen att man lever 😀 du borde pröva.. skit kul!!

  2. Amanda skriver:

    Bra inlägg! Du är grym! 🙂

  3. Eva skriver:

    Jag såg ditt inhopp som intervjuare på amerikansk TV. Inget fel på din engelska, du var hur proffsig och charmig som helst. Men din ödmjukhet är klädsam!

  4. June skriver:

    Jättebra inlägg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..