Hemsk natt, Nils har fått vinterkräksjukan och jag har legat illamående hela natten, undrar om jag kommer att klara mig eller om jag drabbas idag istället.. Jag har aldrig varit kräksjuk i hela mitt liv så jag är rätt nervös över spy-delen. Om jag inte blir lika sjuk som Nils utan bara mår illa, kan jag jobba med folk imorgon/tisdag i alla fall eller smittas jag lika mycket som Nils som kräks?

 1. denise skriver:

  Relax, slappna av kvinna. Du kommer dö innan 30. Barn kommer du inte få heller, en stessad kropp gör inga barn. Fast du kanske inte vill ha barn 😀

 2. Du smittas!! Kolla på min blogg så ser du hur illa det kan gå..

 3. uusch då! :s du får önska honom att han får krya på sig! 🙂

 4. Fingers crossed!

  mumsa saltaq kex. Jag ar saker pa att om det funkar far gravida vid morning sickness sa funkar det for vinterkraksjuken….no?

 5. Respektlöst om du går ut när du e sjuk och smittar ner andra. Stanna hemma för guds skull. Du dör inte av att vara hemma 1-2 dagar. De är äckligt med folk som går till jobbet sjuka bara för att visa hur duktiga dom är. Dom smittar ju bara ner andra. Hatar såna människor som inte fattar när dom ska stanna hemma.
  Men du gör ju som du vill. Ewww..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..