Vurma

När jag bodde hemma i Vasastan så hade jag Vurma nedanför porten, nu har jag upptäckt hundra år senare att cafet med de kända smörgåsarna och kardemummabullarna finns på Birger Jarlsgatan 36 också! Vill ni äta goda mackor för 60 kr så rekommenderas Vurma! Nu ska jag hänga på Nils och shoppa, han är värre än vad jag är..

 1. din blogg har blivit såååååååååååå ointressant :(((((

 2. petra skriver:

  Bella du borde inte stödja Vurma. De som jobbar där gör det för usla löner, nästan alla får betalt svart och hygienen i köken (på alla de olika vurmorna) är under all kritik. �garna utnyttjar stackars unga människor som tror att Vurma är en cool arbetsplats och om de ifrågasätter minsta lilla som verkar suspekt får de sparken på fläcken. Kärlek och Respekt existerar inte bakom Vurmas stängda dörrar.

 3. Carro skriver:

  Beställ horoskop på http://www.horoskopsidan.se

  Partnerhoroskop, Relationshoroskop, Kärlekshoroskop

  �r du och din äskade ett riktigt matchande kärlekspar? �r ni astrologiskt kompatibla?
  Vill du veta om en relation med en speciell kärlekspartner från förr, nu eller i framtiden?
  Den här rapporten ger dig raka och tydliga råd för att öka och förbättra tillfredställelsen i relationen.

  Beställ horoskop på http://www.horoskopsidan.se

 4. Hanna skriver:

  Visst lägger man ner rätt mycket pengar på kläder? Jag är medlem på en sida där du kan få presentkort hos olika klädbutiker, ex. H&M, JC och Nelly.com. Det man gör är att besöka hemsidor, värva, svara på undersökningar och frågor på sidan. Man får även poäng för att logga in, vilket är jättebra, för det betyder att man egentligen inte behöver lägga ner så mycket tid för att till slut få ut ett presentkort!
  http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=20460

  Hoppas vi ses!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..