Te-mani

God morgon!

Jag och Nils har tagit en långfrukost, superhärligt. Köpte ett nytt te igår med smak av apelsinchoklad, det är riktiga chokadbitar i te:t som smälter i vattnet så gissa om det var gott med lite mjölk i. Man skulle kunna tro att jag är sponsrad av NK:s té men jag har bara en tendens att köpa med mig en påse när jag är där, det kommer så ofta in nya sorter och jag är en riktig te-tjej! Nu ska Nils och jag ta en promenad till stan och träffa Josephine och Erik, skönt med lugn helgen som i kontrast till mina vardagar.

Min té-samling som byts ut hela tiden

Nya favoriten, det är chokladbitar i!

 1. Lina skriver:

  NK som ska vara så himla fint, kan inte ens stava till choklad?

 2. Ã?r chokladen chockad?

 3. Linnea skriver:

  haha, förstår att du gillar den om det är chokladbitar i 😉

 4. Jossan skriver:

  Hahaha, på té- etiketten har dom stavat choklad fel ;D ”chocklad” står det, gulligt! 🙂

  bra blogg och du är grym!

 5. Ylva skriver:

  Apelsinchokladte! Låter jättegott! Undrar om det finns någon annanstans än på NK?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..