Lördagsmys

Jag och Nils har haft en heldag på stan, han shoppade jeans och chinos. Jag gillar inte att gå på stan när det är löningshelg eftersom det alltid är kaos. Man ska gå helgen innan eller helst på vardagar när det öppnar för att få shoppa ensam i butik. Då är det bra att vara egen företagare eftersom man kan välja sina arbetstider.

När vi handlade middag i NK:s matbutik så råkade jag tränga mig i kön och den person som jag nästan hade gjort en armbågstackling till (myten om stockholmare och armbågar är ingen myt) var ingen mindre är Filippa Reinfeldt, gissa om jag skämdes. Hon var otroligt vacker i alla fall och köpte chips och coca-cola.

Ikväll ska jag och Nils laga middag tillsammans vilket inte händer ofta, det blir det japanska rätten Yakiniku, strimlad entrecote i soya och sesamfrön, mumsigt! Men först måste jag få upp honom i soffan, jag har en regel om vi ska laga mat att vi måste börja exakt samtidigt, annars känns det som om jag får göra allt, haha. Just det! Måste boka flygbiljetter till �vik, Nils och jag tänkte åka upp till hans föräldrar under påsken, fredag till måndag, vad jag har längtat efter mitt �vik och Nötis!

Nils har äntligen rakat sig, nu ser han nästan yngre ut än sina 25 år haha..

 1. Hanna skriver:

  Fan va söt han blev! Haha

 2. xoxo skriver:

  Slicka uppåt – sparka neråt

 3. Asså skriver:

  Titt på na. När hon såg att det var Reinfeldts fruga hon knuffa till, då skämdes hon. Hade ho knuffat nån annan – ja då är de la ingen fara, då får pöbeln tåla lite!

 4. Ewa skriver:

  varför skäms du mer för Filippa Reinfeldt för? hon är ju en människa som alla andra, ärligt. Tror inte direkt hon tar mer illa upp än någon annan.

 5. issa skriver:

  har du och Nils funderat på att gifta er?
  Har ni någonsin funderat på barn? Eller har du någon gång trott att du blivit gravid?

  Puss världens vackraste och bästa Belsa

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..