Från mobilen

Lämnade afterworken på Obaren och begav mig till Götgatan på söder där jag och Nils ska tillbringa kvällen. Nils syster fyller år så hans systrar plus pojkvänner ska laga middag tillsammans, det blir moules frites! Jag är ansvarig för att göra egna pommes i fritösen men jag hänger mest vid mitt vinglas, jag och rödvin går bättre ihop ..

 1. vinglas skriver:

  Aldrig fel med ett glas vin, tänk bara på att välja rätt sorts glas beroende på vilken typ av vin du dricker

 2. â?¥ â?¥ â?¥ â?¥ â?¥ â?¥ â?¥ â?¥ â?¥ â?¥ â?¥ â?¥ â?¥ â?¥ â?¥ â?¥ â?¥ â?¥ â?¥ â?¥ â?¥ â?¥ â?¥ â?¥ â?¥ â?¥ â?¥ â?¥ â?¥ â?¥ â?¥

  Vad mysigt =) ha de så sköj

  Ps.
  Titta in på min blogg och hjälp mig att få fram årets bidrag i vårens roligaste tävling!

  â?¥ â?¥ â?¥ â?¥ â?¥ â?¥ â?¥ â?¥ â?¥ â?¥ â?¥ â?¥ â?¥ â?¥ â?¥ â?¥ â?¥ â?¥ â?¥ â?¥ â?¥ â?¥ â?¥ â?¥ â?¥ â?¥ â?¥ â?¥ â?¥ â?¥ â?¥

 3. Louise skriver:

  Din blogg är verkligen jätte bra!:D<3

 4. Jenna skriver:

  Ha en underbar kväll! Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..