Nytt favvoställe

Nils och jag testade ett nytt brunchställe idag på Nybrogatan 38, Pont Nouveaus heter det. Det är klassisk brunch när det kommer till maten men det som lockade hit mig är tårtbuffén till efterätt. Det är ca fem olika tårtor plus bullar från Tösses konditori (de har samma ägare). Då och då kommer det in nya tårtor så idag har jag smakat lite citronmarängtårta, prinsess, choklad, bärtårta och lite vitchoklad. Det är ju helt perfekt att man kan ta en liten bit av varje! Dock kommer vi att rulla härifrån nu .. 🙂

Liten del av brunchmaten

Massor av bakelser

Bullar!

  1. Linnea skriver:

    var har du köpt diademet??:D

  2. Hanna skriver:

    Visst lägger man ner rätt mycket pengar på kläder? Jag är medlem på en sida där du kan få presentkort hos olika klädbutiker, ex. H&M, JC och Nelly.com. Det man gör är att besöka hemsidor, värva, svara på undersökningar och frågor på sidan. Man får även poäng för att logga in, vilket är jättebra, för det betyder att man egentligen inte behöver lägga ner så mycket tid för att till slut få ut ett presentkort!
    http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=20460

    Hoppas vi ses!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..