ANNONS

Ny inredningsblogg!

/

God morgon!

Jag tänkte börja söndagen med att berätta att Spotlife har fått en ny blogg! Jag har länge letat efter en inredningsblogg som verkligen inspirerar på alla olika nivåer och den här bloggen är helt fantastisk. Jannice som driver bloggen Simplicity är en 34-årig tjej bosatt i Helsingborg, som förutom bloggen har sitt eget företag Simplicity, där hon arbetar som inredare, Feng Shui konsult och Färg-och stilrådgivare. Hon är en av Sveriges främsta inredningsbloggare och är övertygad om att vi påverkas av färg/ form och att samspelet mellan inredningen och oss ger ett ökat välbefinnande. Jannice föreläser och håller kurser för privatpersoner men är också flitigt anlitad av företag som behöver göra om sina arbetsplatser till en trivsammare miljö med hänsyn till deras affärsidé.

”Bloggen är ett sätt att få vara kreativ och inspirera andra med kunskap när det gäller inredning och nyheter på marknaden. Målet är att alltid ge handfasta tips på bloggen, som besökaren kan använda sig av när den inreder hemma. Jannice jobbar för att de hem hon inreder ska vara hållbara, funktionella, men också i god balans med dem som bor där. På så sätt skapas en inredning som ger välbefinnande.  Jannice är marknadschefen som lyckades ta sig ur ekorrehjulet, gjorde dröm till verklighet, startade eget företag och bytte livsstil. Något som hon idag absolut inte ångrar!”

Ni hittar den underbara inredningsbloggen här addsimplicity.se

55
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00