Sträckläsning

Har börjat på en ny bok ”Victoria – prinsessan privat”. Jag är helt fast och har kommit halvvägs, inte så konstigt kanske när jag alltid har varit otroligt fascinerad av kungafamiljen, speciellt Victoria och Madeleine (som enligt mig är Sveriges vackraste kvinna) Förresten, kan man äta knäckebröd och ost om man har magkatarr?

 1. Lina skriver:

  Jag ser att många skrivit att det skulle vara dåligt att äta knäckebröd när man har magkatarr, men det är faktiskt bra, det drar till sig magsyror, och du slipper därmed sura uppstötningar, som man ofta kan ha när man har magkatarr..

 2. elin skriver:

  nix ingen ost o knäckebröd(inget grovt i alla fall)

 3. Frida skriver:

  den kan du nog! fast det bästa är att äta mjukt bröd. när jag hade magkatarr ät jag mycket bröd och basiska saker, det hjälpte verkligen!

 4. nadja skriver:

  Du är mycket vackrare är både viktoria och madelene tillsammans!!!

 5. Ang knäckebrödet och osten 😀 : Knäckebrödet är lugnt, men osten har ganska mycket syra i sig iom att det är mjölkprodukter i. Magen har ganska svår för att smälta mjölkprodukter. Speciellt när magen inte är ”igång” än. Likadant med äpplen, apelsiner och andra ”syrliga” produkter.
  Måste bara säga att jag verkligen tycker om din blogg. Den är så himla naturlig och ”vettig” !!!
  Best reguards!
  Anna**

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..