Mysfredag

Idag har jag verkligen haft en spontan fredag, efter mötet med bokförlaget så träffade jag Denise och fikade. Sedan har vi shoppat på stan, ätit glass i gallerian och haft en mysig dag för oss själva. Nu sitter vi på mitt kontor, jag var tvungen att hämta några klänningar som budades hit i och med galapremiären av Alice i Underlandet på måndag.

Eftersom jag har magkatarr så blir det en lugn kväll, Denise och jag bokade nyss fyra biobiljetter till Shutter Island ikväll så vi ska gå med våra pojkvänner, jag tror verkligen att den är spännande men lite läskig, tur att vi har våra killar med oss, haha.

Denise på Publik

Vi shoppade lite på Bomerang, blev en snygg stickad tröja för min del!

 1. hanna skriver:

  åh, vart har du köpt ditt iphone fodral? 🙂
  har länge veöat ha ett med leopard!

 2. Ebba skriver:

  Hej Bella!
  Tycker din jacka som du har på första bilden (svart och lack/glansig) är hur fin som helst! Varifrån är den?
  Kramar!!

 3. Cars and houses are quite expensive and not everyone is able to buy it. But, credit loans are invented to aid people in such kind of situations.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..