ANNONS

Mysfredag

/

Idag har jag verkligen haft en spontan fredag, efter mötet med bokförlaget så träffade jag Denise och fikade. Sedan har vi shoppat på stan, ätit glass i gallerian och haft en mysig dag för oss själva. Nu sitter vi på mitt kontor, jag var tvungen att hämta några klänningar som budades hit i och med galapremiären av Alice i Underlandet på måndag.

Eftersom jag har magkatarr så blir det en lugn kväll, Denise och jag bokade nyss fyra biobiljetter till Shutter Island ikväll så vi ska gå med våra pojkvänner, jag tror verkligen att den är spännande men lite läskig, tur att vi har våra killar med oss, haha.

Denise på Publik

Vi shoppade lite på Bomerang, blev en snygg stickad tröja för min del!

109
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00