God morgon!

Först och främst så måste jag tacka för alla otroligt fina kommentarer om videobloggen som jag gjorde, jag trodde att ni skulle skriva en massa elaka saker så gissa vilken chock jag fick när jag läste alla kommentarer imorse. Bara för att ni är så snälla så lovar jag att göra videouppdateringar då och då, kanske lite sminktips?

Det var jättemysigt hos Linn igår, vi åt en massa gott och pratade tjejsnack i flera timmar. Alla vi är tjejer som jobbar väldigt mycket, driver egna företag (Linn läser på universitetet) och det var skönt att bara ha en kväll och bara få vara unga tjejer och skratta åt töntiga saker. Tyra hade köpt med sig kinderägg som vi skulle tävla i genom att bygga upp figuren i snabbast, det är Tyra i ett nötskal, hahaha.

Fredagen ser rätt lugn ut för mig, jag mår rätt kast i och med magkatarren och jag får inte i mig någon mat och jag är van att äta sex gånger per dag så jag är helt borta i huvudet. Jag gör av med en så otrolig energi på dagarna så om jag inte äter ordentligt så orkar jag inte vara igång. Har avbokat möten idag men ska på ett med mitt bokförlag vid lunch och sedan träffa Denise, sedan blir det hem till sängen.

Jag tog med mig bullar och Tyra kinderägg som vi skulle tävla i att bygga upp, haha

 1. C skriver:

  en släkting till mig har också magkatarr, men hon gick o köpte ‘Link’ på apoteket, det hjälpte tydligen massor..
  Tänkte bara ge dig ett tips (:

 2. Pierre skriver:

  Ã?h vad gott med kinderägg 🙂

 3. Josefin skriver:

  Det är synd att du måste tänka så…
  Alla som har något emot dig borde sluta läsa din blogg, jag läser den för att du skriver på ett intressant och bra sätt och så händer det alltid en massa saker i ditt liv så din blogg blir aldrig långtråkig. Sen är du också väldigt inspirerande som person , du verkar väldig positiv och målmedveten. Två jätteinspirerande egenskaper 🙂

  Nu blev det kanskeinte världens bästa svenska här men min svenskalärare ska ju nte läsa det här ändå, så det spelar ingen roll 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..