Våga vårda vinn!

God morgon!

Jag tänkte börja dagen med att lotta ut fem böcker av den fantastiskt coola 24:åriga entreprenören Therese Albrechtson,  boken heter ”Våga, vårda vinn”. Det är en superbra bok om man vill inspireras till entreprenörskap och starta ett eget företag, hon lär dig allt från grunden. För att vara med att tävla är det bara slänga iväg ett mail och skriva kortfattat om varför du vill vinna boken, du mailar till tavling@blondinbella.se

Therese är en inspirationskälla för mig och hon har blivit utsedd till Europas bästa entreprenör, hon startade och sålde ett företag som ni nog känner till ”Bodygard” för försvarsspray som färgar förövaren i en vecka. Sjukt bra!

 1. Emma skriver:

  Det har jag ! Och det ärjag glad över, bra att ha när man går ensam hem. Har inte du ngt som försvarar dig?

 2. Catrin skriver:

  Hej!¨
  Jag kan inte mejla till dig så jag tar det så här i kommentarsfältet.
  Kanske det redan är försent. Men iallafall här kommer min motivering:

  Jag är en tjej i samma ålder som dig, jag tycker du är en bra förebild för mig och många andra tjejer. Men det finns en till som jag faktiskt avgudar och ser som min förebild, och det är min storasyster. Hon är tre år äldre än mig pluggar till filmproducent och startade för ett årsen sitt första företag inom film på ”test” för att se om hon fixade det. Hennes dröm är att utveckla sitt eget företaget, skriva böcker, göra något inom mode och design. Men framför allt tror jag att hon vill visa sina föräldrar,vänner och släkt att hon stod för sin årsikt om företaget, vågade och vann. Jag tror på henne.
  Hon fyller 23 om lite mindre än en månad, henne skulle jag vilja ge denna boken till.

  cattis_freaky@hotmail.com

 3. Nyfiken skriver:

  När får vi veta vem som vunnit tävlingen? 🙂

 4. Heidi skriver:

  Jag skulle verkligen behöva den där boken, var mitt uppe i att starta mitt eget företag samtidigt som jag pluggade till producent i Trollhättan men jag har nu sprungit in i en vägg efter att ha pushat mig själv för hårt hela sommaren och hösten.

  Jag har ingen ork till något längre, studierna känns inte alls lika lockande och företaget står och trampar vatten. Inspirationen att ta tag i mig själv och förverkliga mina drömmar vägrar infinna sig och en stor dos inspiration skulle behövas.

  Därför tror jag att den här boken skulle vara en knuff i rätt riktning och hjälpa mig att komma upp på fötter igen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..