Favoriter

Jag har verkligen fastnat för boots på senaste tiden. De måste vara de perfekta skorna! Jag har beställt ett par svarta från Acen men jag tänkte även köpa de gråa från Scorett, jag älskar dom. Dessutom är de bekväma att gå i vilket blir perfekt när jag ska till London nästa helg. Tänk att det börjar bli vårväder där…

 1. Malin skriver:

  jag ska också till london nästa helg! 😀 😀

 2. kim skriver:

  De är ruggigt snygga!
  Lagt undan ett par svarta till mig tills de kommer in på tisdag 🙂

 3. Hannes skriver:

  Tipsa om lite snygga plagg/accessoarer för killar! 😀

 4. Asså allihopa! Se hit! Bajjssie is the new Kissiiie bitches! Kolla in min blogg! Massor av sexiga bilder på mig och jag är heeelt egen! You’re gonna love it! Puuuuss från eran favorit bajjssie!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..