Rolig dag

Nej nu kastar jag in handsken och kilar hem, först ska jag förbi sushistället och köpa lite middag med mig, är för lat för att laga mat och Nils slutar ännu senare än mig. Har varit en bra dag på kontoret och jag har fått mycket gjort och Emelie fick in en förfrågan om att jag ska föreläsa på en skola här i Stockholm som jag har velat plugga på, eller hade tankar om det tidigare i alla fall, hur kul som helst!  Pappa ringde nyss och sa ”När du var liten så räckte det med att du fick äta på Mc Donalds för att du skulle bli glad, idag blir du bara glad när du ser fakturor på hundratals kronor, är det verkligen bra Isabella?”

Jag är en arbetsnarkoman, jag nöjer mig aldrig och jag älskar att tjäna pengar!

Efter flera timmar framför dataskärmen såg vi ut såhär .. Dags att gå hem

 1. Hej Bella,
  undrar bara om du har några tips för att få håret sådär svalligt som du har det? Vad använder du för produkter och hur gör du när du t.ex. fönar det?
  Tack 🙂

 2. Hej Bella!
  Måste först säga att din blogg e jättebra 😀
  Men du brukar ha såååå fina lockar. Men jag vet inte hur man gör! Skulle inte du kunna visa i en film eller i bilder hur du gör dina otroligt fina lockar? 😀
  Jag (och säkert många fler) skulle uppskatta det jättemycket.

  kram

 3. Sophie skriver:

  haha kul bilder!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..