ANNONS

Rolig dag

/

Nej nu kastar jag in handsken och kilar hem, först ska jag förbi sushistället och köpa lite middag med mig, är för lat för att laga mat och Nils slutar ännu senare än mig. Har varit en bra dag på kontoret och jag har fått mycket gjort och Emelie fick in en förfrågan om att jag ska föreläsa på en skola här i Stockholm som jag har velat plugga på, eller hade tankar om det tidigare i alla fall, hur kul som helst!  Pappa ringde nyss och sa ”När du var liten så räckte det med att du fick äta på Mc Donalds för att du skulle bli glad, idag blir du bara glad när du ser fakturor på hundratals kronor, är det verkligen bra Isabella?”

Jag är en arbetsnarkoman, jag nöjer mig aldrig och jag älskar att tjäna pengar!

Efter flera timmar framför dataskärmen såg vi ut såhär .. Dags att gå hem

90
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00