Wasahof

Hallå!

Bjöd min pappa på Wasahof ikväll, en av de bästa restaurangerna i Stockholm enligt mig själv. Vi åt moules frites och jag drack champagne och åt chokladtryffel till efterätt. Vi hade riktigt trevligt och pappa berättade sjuka historier från när jag var liten så jag satt och skrattade så att jag höll på att dö. Min pappa har verkligen bidragit till en spännande och rolig barndom. Pappa bestämde sig en dag att vi skulle testa de bästa nöjesfälten i världen så en dag stack vi i väg och besökte alla. Six Flags i L.A var en stor favorit.

 1. Nic skriver:

  Lyxigt!

 2. Sara skriver:

  Usch vad äckligt med musslor…
  Vilka små portioner förresten, jag skulle fan inte bli mätt på det där.
  Mycket mat på tallriken ska det vara!!

 3. johanna skriver:

  Bella! Drick inte alkohol när du äter roacutan… levern tar väldigt mycket stryk då!! kram

 4. J V H skriver:

  Den där lilla chokladbiten tar jag i en tugga!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..