ANNONS

London

/

Gaah nu är jag trött eller sliten snarare. Har flygit i 15 timmar med två olika flyg först från San Francisco till New York och från New York till hit och nu befinner jag mig på Heathrows enorma flygplats. Mitt plan hem från London går inte förrens 17.40 lokal tid märkte jag idag när jag checkade in!! Försökte att boka om mig själv till ett tidigare plan men i och med att bagaget går direkt till Stockholm så gick det inte. Har satt mig med Rebecca på Wagamama här på flygplatsen och ätit lunch, har tuggat varje tugga ca 30 gånger bara för att dra ut på tiden, haha men det hjälpte inte så mycket. Det bästa med att vara fast på Heathrow är i alla fall shoppingen. Hittade en Mulberry-butik, hoppas att jag blir en konjaksfärgad väska rikare på vägen hem!

De bästa är att jag kunde sova på båda planen så jag är inte sådär supertrött. Ska sätta mig och renskriva min bok nu, timmarna som är kvar. Allt ska skickas in innan nyår. Helt sjukt! Förresten så är det dag här i England (det är mitt i natten i Kalifornien), jag som trodde att jag skulle spendera natten här, snacka om att vara tidsförvirrad! Nej vi hörs ikväll runt 23.00 när jag kommer hem till kylan, kram på er 🙂

Trött, sliten uttråkad Bella som längtar hem!

27
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00