London

Gaah nu är jag trött eller sliten snarare. Har flygit i 15 timmar med två olika flyg först från San Francisco till New York och från New York till hit och nu befinner jag mig på Heathrows enorma flygplats. Mitt plan hem från London går inte förrens 17.40 lokal tid märkte jag idag när jag checkade in!! Försökte att boka om mig själv till ett tidigare plan men i och med att bagaget går direkt till Stockholm så gick det inte. Har satt mig med Rebecca på Wagamama här på flygplatsen och ätit lunch, har tuggat varje tugga ca 30 gånger bara för att dra ut på tiden, haha men det hjälpte inte så mycket. Det bästa med att vara fast på Heathrow är i alla fall shoppingen. Hittade en Mulberry-butik, hoppas att jag blir en konjaksfärgad väska rikare på vägen hem!

De bästa är att jag kunde sova på båda planen så jag är inte sådär supertrött. Ska sätta mig och renskriva min bok nu, timmarna som är kvar. Allt ska skickas in innan nyår. Helt sjukt! Förresten så är det dag här i England (det är mitt i natten i Kalifornien), jag som trodde att jag skulle spendera natten här, snacka om att vara tidsförvirrad! Nej vi hörs ikväll runt 23.00 när jag kommer hem till kylan, kram på er 🙂

Trött, sliten uttråkad Bella som längtar hem!

  1. frida skriver:

    Hej! Jag vet att detta ar forsent nu men till nasta gang om du ar pa Heathrow och vill ha en mulberry vaska ar det battre att du gar till Harrods outlet som finns dar. Handlar du over £50 sa kan du ansoka om ”tax back” vilket betyder att du far tillbaka ca 25% av vad du betalde for vaskan. Dom hjalper dig med allt, det ar en ansokan du ska fylla i. Jag jobbar pa Harrods i Knightsbridge London och vi har det, jag ar ganska saker pa att dom gor det med!

  2. Carro skriver:

    Du är så fin så fin så

  3. emma skriver:

    Så söt du är 🙂 haha tiden är så olika överallt :O Hoppas resan går bra:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..