Gissa bajset

Just det, jag glömde .. Gissa vem som trampade i hundbajs på vägen mot flygplatsen i San Francisco och får sitta med den skon på flyget i sex timmar och lukta starkt bajs utan att kunna förklara varför till någon?

ps. Jag försökte att skölja bort det men det är inte lätt på den lilla toaletten på flygplanet, dessutom bryter de upp dörren om man är där inne förlänge pga av bomb-kaoset som har varit nu. Snacka om att jag var stressad! Sitta med bajs på skon och förpesta omgivningen eller stå och tvätta av skon på toaletten och bli överraskad av flygpersonalen som bryter sig in för att det tar för lång tid.. Pest eller kolera.. d.s

 1. Mamma skriver:

  Jag hade låtit dörren stå uppe och tvättat skon!

 2. Carro skriver:

  Haha! Vilket drama!

 3. maja skriver:

  Jag har ett litet tips till er tjejer. Visst lägger man ner rätt mycket pengar på skor på en månad? Jag är medlem på en sida där du kan få presentkort hos olika skobutiker, ex. Bianco, Nilssons och Din Sko. Det man gör är att besöka hemsidor, värva, svara på undersökningar och frågor på sidan. Man får även poäng för att logga in, vilket är jättebra, för det betyder att man egentligen inte behöver lägga ner så mycket tid för att till slut få ut ett presentkort!

  http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=12127

  gillar din blogg!

 4. Camilla skriver:

  Aj, usch! Varför bad du inte flygpersonalen om hjälp? 😛

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..